Du visar för närvarande Pasma webb&layout

Pasma webb&layout

Bygg din webbplats som en kontaktsida för dina kunder. Här berättar du vem du är och vad du gör och här hittar kunden dina kontaktuppgifter. Kunden kan också mejla direkt till din e-post eller om du hellre vill koppla företagets mejl till din webbmailadress så löser vi det.

Här på min egen kontaktsida berättar jag om vilka webbplatser jag redan byggt genom att göra nya inläggssidor Till varje inlägg väljer jag en bra bild och skriver några rader vad som är specifikt för just den sidan. Inläggen är kopplade till ett inläggsgalleri som visas i Min portfölj.

Det här sättet kan fungera bra också om du har specifika produkter som du kanske vill sälja eller bara visa upp med en liten text.

Kontakta mig om du vill göra en liknande webbplats för kontakt med dina nya kunder efter dina behov!

Pasma webb & layout hjälper dig att komma igång och utbildar dig i hur du underhåller webbplatsen!